Vouwgordijnen

Van chique tot aan landelijk en ultramodern. Met vouwgordijnen kan je alle kanten op! Kies je voor een kleine plooi, of liever een grote plooi? Welke kleur bediening past daar mooi bij? Leef je uit en stel je eigen vouwgordijn samen!
Onze vouwgordijnen gaan tot een lengte van wel 10 meter op 1 systeem. Ga voor extreem, want geen raam is te groot! 

Vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in:
Vouwgordijnen met linnenlook, stof Rozzo
Vouwgordijnen in een zacht roze kleur
Details van Pure & Original vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen

Even geen zin in zon, straatverlichting of inkijk? Zelfs onze vouwgordijnen kunnen verduisterend gemaakt worden! 

Geen gedoe met andere stoffen welke moeten matchen bij de rest van het interieur; maar gewoon dezelfde stof, en dan verduisterend. Ideaal, toch? Vanaf de voorkant zie je er helemaal niets van. Aan de achterkant van de stof wordt een extra stof gemonteerd, deze zit vast aan het buitenste gordijn. Zo heb je dus eigenlijk een dubbele laag stof. Zeg straatverlichting en zonnestralen vaarwel en geniet van écht donker.
Handwerk in de fabriek waar de raamdecoratie gemaakt wordt
Extra brede vouwgordijnen voor in de woonkamer

Extra brede vouwgordijnen

Een wand van glas of een heel groot raam waar je graag een vouwgordijn voor wilt bevestigen? Dat kan!

Onze vouwgordijnen gaan tot wel 10 meter lang op één systeem. Dat bekend dat je niet allemaal losse vouwgordijnen naast elkaar krijgt welke je los van elkaar moet bedienen, maar dat je één groot vouwgordijn hebt hangen.

Elektrische vouwgordijnen

Een raam op grote hoogte, een heel groot raam, of op zoek naar pure luxe? Kies dan voor een automatisch bedieningssysteem. Eén druk op de knop en je vouwgordijnen gaat automatisch naar boven of naar beneden.

Raamdecoratie van Pure & Original en Inside Blinds

De Pure & Original stoffencollectie komt voort uit een samenwerking tussen Pure & Original en de Belgische raamdecoratie fabrikant Inside Blinds. De stoffen en kleuren zijn afgestemd op de Pure & Original kleurencollectie voor een zo mooi mogelijke match met de verschillende verfsoorten. De uiteindelijke raamdecoratie wordt gefabriceerd en geleverd door Inside Blinds.

Voor meer informatie over vouwgordijnen en de ander Pure & Original raamdecoratie, bezoek dan onze een van onze dealers
Inside Blinds Belgische raamdecoratie fabrikant