Pure & Original verfkleuren

Bekijk met onze Pure & Original kleurenkaart alle muurverf kleuren in een makkelijk overzicht en vind een mooie kleur voor jouw interieur. Onze verfcollectie bestaat uit een groot aantal prachtige kleuren, van zachte pastelkleuren tot diepe tinten, van koele tot warme tinten en alles ertussen in. Of je nu op zoek bent naar een kleur als eye-catcher of een mooie neutrale basistint of wellicht de nieuwste trend op interieurgebied, je hebt de keuze uit een ruim aanbod.
 

Natuurlijke en organische muurverf kleuren

Al onze verf is gekleurd met 100% natuurlijke en organische pigmenten waardoor de kleuren in de meeste gevallen goed op elkaar aansluiten. Kijk voor de afwisseling ook eens naar de verschillende afwerkingen van onze verfsoorten voor wat meer structuur. 

yellow-brown

×
Kleurenbrochure Pure & Original

Kleurenbrochure

Onze kleurenbrochure bestaat uit een selectie handgeschilderde pastilles in een groot aantal prachtige kleuren. 

De pastilles zijn geschilderd met de Classico krijtverf, maar de kleuren zijn ook beschikbaar in andere soorten verf zoals Fresco kalkverf, Licetto, Kalei, lakken of Marrakech Walls. Hiervan zijn ook een aantal voorbeelden verwerkt in de kleurenbrochure.

De soort verf, ondergrond en belichting heeft veel invloed op de uiteindelijke uitstraling van de kleur op de wand. Houd er ook rekening mee dat de verf van Pure & Original gemaakt wordt met natuurlijke producten. Hierdoor kunnen kleuren mogelijk iets afwijken.

Houd rekening met afwijkende muurverf kleuren

Kleuren getoond op uw beeldscherm kunnen afwijken met de kleuren in werkelijkheid. De kleuren op onze kleurenkaart zijn authentieke kleuren en handgeschilderd in de Classico krijtverf.

De soort verf, ondergrond en belichting heeft veel invloed op de uiteindelijke uitstraling van de kleur op de wand. Houd er ook rekening mee dat de verf van Pure & Original gemaakt wordt met natuurlijke producten. Hierdoor kunnen kleuren mogelijk iets afwijken. Fresco100% minerale kalkverf met kleurnuances kalkverf en Marrakech Walls100% minerale verf met beton- of Tadelaktlook bevatten een grote hoeveelheid kalk die zorgen voor de kleurnuances, hierdoor kan de kleur in deze verfsoorten iets lichter en grijzer tonen.

Welke muurverf kleuren kies je?

Onze uitgebreide kleurenkaart beschikt over diverse tinten die gesorteerd zijn op kleur. Zo zie je in één oogopslag het gehele aanbod per kleur en combineer je er eenvoudig op los. Bekijk de tinten per kleur:

Showrooms Pure & Original

Kom langs in een showroom

Laat je inspireren en kom langs in de showroom van een van onze dealers. Zo bekijk je alle muurverf kleuren in het echt, toegepast in de mooiste combinaties. Niet alleen zie je in onze showrooms de kleuren op ware grootte, je ontvangt deskundig advies voor je project. Zo weet je zeker dat je de juiste verfkleuren combineert.

Pure & Original kleuradvies

Wil je graag geadviseerd worden in kleur- en verfkeuzes? Misschien omdat je op zoek bent naar een hele nieuwe sfeer, of nét dat missende puzzelstukje in het interieur? Onze aangesloten professionals kunnen daarbij helpen.

Onze adviseurs zijn allemaal dealer van Pure & Original en hebben dus ruime ervaring met het merk en de producten. Én, bij een Star Dealer neem je de verf direct mee naar huis!


Vraag een kleuradvies aan
Pure & Original verf wordt gekleurd met natuurlijke en organische pigmenten
Classico Dry Terra, Caramel & Marsala

Wat is het verschil tussen synthetische en natuurlijke pigmenten?

Al onze verven worden gekleurd met 100% minerale en organische pigmenten. Deze minerale pigmenten geven in combinatie met de natuurlijke basis, de prachtige, volle kleur waar je in lijkt te kunnen verdwijnen. 

Wat ook erg bijzonder is aan verf met natuurlijke mineralen, is dat de kleuren zich lijken aan te passen aan de combinatie waarin zij zich bevinden. Zo zou een warme groen en koude blauw van een synthetische verf kunnen vloeken, maar past de natuurlijke verf van Pure & Original zich aan! Zo zijn alle kleuren prachtig met elkaar te combineren.

Zie het voor je als een veldboeket, of een stapel gekleurde wollen truien. Alle verschillende tinten sluiten op elkaar aan. Geen combinatie is te gek. 
Zet nu een het veldboeket in een plastic beker, of leg een stuk synthetische stof op de truien. Ineens valt het hele plaatje uit elkaar. 
Dat is de reden dat natuurlijke materialen altijd zo goed bij elkaar staan! Welke combinatie je ook maakt. 

Dus wees niet bang voor een beetje kleur en maak gebruik van onze muurverf kleurenkaart. Wat is jouw combinatie? 
Persoonlijke kleuren×

Bekijk en bewaar uw favoriete kleuren door ze toe te voegen aan de kleuren kiezer! 

Het is heel gemakkelijk: klik op het + (plus) teken rechtsboven op de kleur en deze wordt direct toegevoegd aan de kleuren kiezer links in uw scherm. Om een kleur te verwijderen klikt u weer op het – (min) tekentje. 

Om uw persoonlijke kleuren te bekijken klikt u op de kleur kiezer. U kunt uw selectie opslaan of zelfs uitprinten, zo kunt u deze gemakkelijk mee nemen naar het verkooppunt bij u in de buurt!