Past + Present

Roger Coenen Past + Present Pure & Original

Ik ben Roger Coenen, eigenaar van Past + Present vormgeving in Roermond. Past + Present is de advieswinkel voor exclusieve wandafwerkingen in Midden-Limburg. Samen met mijn partner Wilbert Wesselius adviseren wij onze klanten over de diverse verfsoorten van Pure & Original.

 

Naast advies in de winkel, even wij ook interieuradvies online en bij de klant thuis op afspraak. Een thuisafspraak is erg waardevol voor ons omdat elke ruimte en lichtinval uniek is. Op deze manier krijg ik een goed totaalbeeld van de woning en kan ik heel goed een persoonlijk gedegen voorstel maken qua kleuren. De gekozen producten worden vervolgens rechtstreeks naar de klant verzonden als service of kunnen opgehaald worden in de winkel met daarbij natuurlijk de benodigde uitleg over de verschillende manieren van aanbrengen.

Past + Present Pure & Original

Al sinds mijn 20ste ben ik actief in de interieurbranche. Na mijn opleiding tot meubelontwerper in België, heb ik enkele jaren gewerkt in een exclusieve interieurzaak in Roermond. Met diverse extra opleidingen ben ik in 2008 Past + Present begonnen, welke in de loop der jaren is uitgegroeid tot een verfspeciaalzaak.

Roger Coenen kleuradvies Past + Present Pure & Original
Roger Coenen showroom Past + Present Pure & Original

 

Vanaf het eerste uur was er contact met Pure & Original aangezien ik de oprichter van Pure & Original al kende vanuit de interieurbranche. Kwaliteit en exclusiviteit waren steekwoorden waar de relatie met Pure & Original is gestart en na bijna 15 jaar nog steeds op gebaseerd is.

Nieuwsgierig geworden?
Maak een afspraak zodat we voldoende tijd voor je kunnen inplannen. Je bent van harte welkom.

Tot snel, Roger
www.pastenpresent.nl