Kleur en Sfeer

Arie en Arjanne van Kleur & Sfeer

Kleur & Sfeer is een inspirerende showroom in Haaften. Opgezet door Arie en dochter Arjanne. 

Het is begonnen met Arie’ schilderbedrijf Dijkwaard: Ik kwam in aanraking met Pure & Original en was zó enthousiast! Zo is het idee ontstaan om onze advies winkel Kleur & Sfeer op te zetten.

 

Ook ben ik docent op de schilders opleiding, zo is het idee gaan rollen om ook workshops te gaan even met de verven van Pure & Original. Dit doen wij nu regelmatig in onze winkel. Zo zijn onze schilders altijd up-to-date met het verwerken van de technieken en kunnen wij het beste resultaat behalen met de verf. 

Grijze kalkverf bij Kleur & Sfeer in Haaften

Omdat het niet altijd makkelijk is de juiste kleur te kiezen die bij uw woonsfeer past, geven wij vakkundig advies. 

Aan de hand van uw meegebrachte tekeningen, voorbeelden, moodboards, ideeën en wensen stellen wij samen het Kleur & Sfeer palet samen.

 

Wij helpen u graag bij het creëren van ideeën voor uw huidige of toekomst woning. Zoals de kleuren en effecten voor op de wand, vloeren, diverse meubels, kroonlijsten en plinten. Zodat u alles in één keer geregeld heeft! Samen komen we tot een mooi plan, met een eerlijke prijs.

Eetkamer in landelijke sfeer
Eetkamer met ensuite deuren
Marrakech Walls en Fresco in de kleur Rose Dust
Kleur en Sfeer workshop en blik

Kleur & Sfeer onderscheidt zich door persoonlijke aandacht en advies op maat: wij ontvangen u graag in onze showroom, waar alle verschillende verfproducten, technieken en meubels zichtbaar en voelbaar zijn. 

 

En omdat wij onze verven zelf mengen, kunt u desnoods met verf, benodigde materialen en goede zin na afloop van ons gesprek weer naar huis. 

 

Kom langs in de showroom voor uw eigen verkleur advies, of om gezellig even rond te kijken!
 

www.kleursfeer.nl

Pure & Original - Dealer Kleur & Sfeer