Woonwinkel De Potstal

De Potstal Cathelijne en Jeroen

Woonwinkel de Potstal is een familiebedrijf in het dorpje Valburg, gelegen tussen de steden Arnhem en Nijmegen. Ooit begonnen Clary en Antoon een kleine winkel in Antiek & Curiosa in een oude potstal. Nu, 20 jaar later, is de Potstal uitgegroeid tot een interieurwinkel waar je terecht kunt voor een complete inrichting. Inmiddels werken dochter Cathelijne en haar man Jeroen volop mee.


 

In de Potstal kun je terecht om te snuffelen en te winkelen. Wij verkopen veel oude spullen die we zelf inkopen in Frankrijk, België en Engeland. Maar ook voor een paar kaarsen, een lamp of om inspiratie op te doen ben je welkom.

 

Daarnaast kun je in de Potstal terecht voor interieur- en kleuradvies en voor de aanschaf van je complete interieur. Wij verkopen bijvoorbeeld meubelen, verlichting, tapijten en gordijnen én natuurlijk de superverven van Pure & Original.

Huiselijke sferen bij De Potstal

Dit prachtige verfmerk verkochten wij als een van de eersten in Nederland en sindsdien zijn we zeer tevreden over de prachtige producten en kleuren. Met de komst van een verfmengmachine een paar jaar geleden, zijn we nu sterdealer en kunnen we meteen alle verf voor u mengen.

Omdat we zo veel ervaring hebben met de verf kunnen wij je op alle gebied adviseren. Dus kom gerust in je verfkleding naar onze winkel, want je kunt daarna meteen aan de slag!

Gezellige woonkamer bij De Potstal

In onze winkel hebben wij alle ruimtes geschilderd met de verschillende verf van Pure & Original en laten we op die manier allerlei kleuren en toepassingen zien. Inmiddels zijn er vele foto’s gemaakt die ook op social media verschijnen, dus misschien heb je onbewust al eens een foto van ons langs zien komen. Maar het is veel leuker om het in het echt te bekijken, want dan kunnen we u ook meteen alles over de verf vertellen.

 

Wij heten je van harte welkom in de Potstal!

www.depotstal.nl

Woonwinkel De Potstal