Elements Collection

Informatie Elements Collection

Eigenschappen, gebruik en toepasbaarheid:

Dit verschilt per gekozen verfsoort binnen de Elements Collection. bekijk de technische informatie van ClassicoFluweelzachte krijtverf krijtverf en Traditional PaintSupersterke lak voor binnen en buiten High-Gloss voor alle eigenschappen.
 
De Elements Collection bevat sprankelende varianten van de huidige kleurencollectie. De verf bevat een luxe, chique, unieke en mysterieuze glans die een unieke beleving van kleur geeft vanuit iedere hoek. Laat wanden, plafonds, (keuken)kasten en deuren stralen met de Elements Collection!
Traditional Paint High-Gloss Elements Collection Gold

Traditional Paint High-Gloss Elements Collection

Kies met de Elements Collection op basis van Traditional PaintSupersterke lak voor binnen en buiten voor een hoogglans effect welke wordt verrijkt met een volle schittering. Met de Traditional Paint High-Gloss Elements Collection creëer je met de, voor deze collectie speciaal ontwikkelde 7 nieuwe kleuren Gold, Brass, Bronze, Rose Gold, Copper, Silver en Gunmetal, een ware reflectie van luxe legeringen en elementen. 
Elements Collection Classico Latte Machiato Iris Floor Pure Original
Classico Elements Collection Latte Macchiato

Classico Elements Collection

Kies met de Elements Collection op basis van ClassicoFluweelzachte krijtverf krijtverf voor de ultra matte uitstraling van krijtverf met een parelmoerachtige schittering. Deze verf is verkrijgbaar in bijna alle kleuren van de Pure & Original collectie. Combineer bijvoorbeeld de Classico Elements Collection op de ene muur of het plafond met de traditionele Classico krijtverf op een andere muur voor een spectaculair effect en subtiel contrast.
Elements Collection Traditional Paint High-Gloss Gold Esatto Iris Floor Pure & Original
Traditional Paint High-Gloss Elements Collection Gold

Hoogglans lak voor wanden

Wat de Traditional PaintSupersterke lak voor binnen en buiten High-Gloss Elements Collection zo uniek maakt, is de veelzijdige toepasbaarheid. Traditional Paint High-Gloss voldoet aan de hoogste eisen met betrekking tot milieu, duurzaamheid en gebruikersgemak. Zo is deze hoogglans lakverf zeer laag in VOS wat hem, in tegenstelling tot vele andere lakken en naast toepasbaarheid op deuren, kozijnen, plinten en meubelen, geschikt maakt voor toepassing op wanden en plafonds. 
Pure & Original Japanse Spatel

Pure & Original Japanse Spatel

Speciaal voor de Elements Collection is de Pure & Original Japanse Spatel aan het non-paint assortiment toegevoegd. De spatel met buigzaam kunststof blad is uitermate geschikt voor de eindafwerking van decoratieve verftechnieken om bijvoorbeeld het effect van beton stuc of metallic stuc te creëren. Naast de Elements Collection is de Pure & Original Japanse Spatel ook zeer geschikt voor de verwerking van Fresco100% minerale kalkverf met kleurnuances kalkverf.
Gereedschap bij toepassing Elements Collection Pure & Original

Benodigde gereedschap

Wil je de Elements Collection van Pure & Original graag toepassen? Zorg dan voor het beste resultaat met de kwasten en rollers van Pure & Original. Het non-paint assortiment is verkrijgbaar bij onze dealers. De verwerking van de Elements Collection verschilt per verfsoort. De Traditional PaintSupersterke lak voor binnen en buiten High-Gloss Elements Collection lakverf breng je aan met een ronde- of platte kwast. De ClassicoFluweelzachte krijtverf Elements Collection breng je aan met een ronde- of platte kwast. Deze kwasten zijn inzetbaar bij alle lakken en verfproducten maar in het bijzonder voor alle watergedragen verfproducten.
 
> Bekijk het assortiment
Pure & Original origineel verfblik

Het originele Pure & Original blik

Wil je graag de Elements Collection van Pure & Original toepassen? Voorkom dan teleurstelling en doe je aankoop bij een dealer van ons, en laat geen andere verf inkleuren met onze kleuren.
De kwaliteit, eigenschappen en uitstraling van onze verf wordt bepaald door zowel de basis, als de pigmenten. Vervang je één van deze twee door een ander merk, kan het resultaat tegenvallen.

Om zeker te weten dat je ons product koopt, moet het gemengd en verkocht worden het originele Pure & Original blik.