Binnenkijken in een negentiende-eeuws herenhuis in Zutphen

Geplaatst op: 15-12-2021

Binnenkijken in een negentiende-eeuws herenhuis in Zutphen

Inge en Bart de Beer verbouwden een negentiende-eeuws herenhuis in Zutphen tot gezinshuis met een indrukwekkende glazen achterpui. Ze gunden hun interieur de tijd om te groeien en waagden zich aan donkere kleuren. Hun advies: ‘Probeer dingen.’

De woonkamer is geschilderd met Classico krijtverf in de kleur White op de wanden en het plafond, Black Smoke op de donkere wand en Evening ShadowEvening Shadow op de lichtgrijze wanden. 
De aangrenzende zitkamer is geschilderd met ClassicoFluweelzachte krijtverf krijtverf in de kleuren Praline op de muur, White op de overige wanden en het plafond en de en suite deuren zijn geschilderd met Traditional PaintSupersterke lak voor binnen en buiten Eggshell in de kleur Black TruffleBlack Truffle.
De slaapkamer is  geschilderd met Classico krijtverf in de kleur Nutmeg PowderNutmeg Powder op de wand en WhiteWhite op de overige wanden en het plafond.
De keuken is  geschilderd met Classico krijtverf in de kleur White op de wanden en het plafond.
De gang is geschilderd met Classico krijtverf in de kleur White op de wanden en het plafond en Carazzo matte lakverf in de kleur Cannonball op de trap. Er is Traditional Paint High-Gloss in de kleur White gebruikt voor de deuren en in de kleur Black HillsBlack Hills op de voordeur.
De badkamer is geschilderd met LicettoMatte, hyper afwasbare muurverf afwasbare muurverf in de kleur Nutmeg Powder.

Koop de kleuren uit deze concept store bij een dealer in de buurt:
> Pure & Original winkels

Bekijk hier alle Pure & Original kleuren:
> Pure & Original kleuren

Op zoek naar meer inspiratie? Laat je ook inspireren door onze moodboards en fotogalerij

Fotografie: Iris Floor 
Binnenkijker Zutphen Pure & OriginalBinnenkijker Zutphen Pure & OriginalBinnenkijker Zutphen Pure & OriginalBinnenkijker Zutphen Pure & OriginalBinnenkijker Zutphen Pure & OriginalBinnenkijker Zutphen Pure & OriginalBinnenkijker Zutphen Pure & OriginalBinnenkijker Zutphen Pure & Original
Binnenkijker Zutphen Pure & Original
Binnenkijker Zutphen Pure & OriginalBinnenkijker Zutphen Pure & Original
Binnenkijker Zutphen Pure & Original
Binnenkijker Zutphen Pure & Original

Gerelateerde artikelen: